Vilka är vi?

Jag blev vi

Jag (Emil) och Maria blev tillsammans via facebook för lite drygt 10 år sedan. Jag flyttade då från Söderhamn där jag är uppväxt för att börja plugga på KTH. Efter några månader som jag delat hushåll med min bror som också pluggade på KTH i en etta på 14 kvm så bestämde jag mig för att flytta ihop med Maria i Björkdal hos hennes pappa. (Ungefär 200m bort där vi just nu håller på att bygga hus).

10 år på fem meningar

I början på februari flyttade vi in i en andrahandslägenhet på andra plan i Upplands Väsby. Därefter har vi flyttat tre gånger till i Upplands Väsby med cirka 2 års mellanrum. Från andrahandslägenet -> försthandskontrakt -> första egna boendet -> större boende för att få plats med två barn.
I dagsläget så håller vi på att bygga ett hus i Björkdal, nära Marias pappa, där vi precis har fått startbesked och påbörjat grundarbetet. Under tiden bor vi i ”Lillstugan”, en egen stuga på ca 35kvm med ett sovloft där vi bor hela familjen.

En stor anledning varför vi valde att flytta till Rimbo var närheten till familj.

Emil Möller, 29 år

Emil som är ansvarig för bloggen och han är förmodligen den som kommer skriva det flesta inlägg och hålla koll på allting.
Han jobbar som E-handels konsult med bakgrund som programmerare. Där han idag ansvarar för ett utvecklingsteam och jobbar som Scrum Master (nästan som projektledare).

Maria Björk, 29 år

Maria kommer vara den som står för de flesta bilderna och ansvarar för Instagram flödet. Idag jobbar Maria som florist i centrala Norrtälje och är en väldigt kreativ person som har tusen roliga ideér. Maria är väldigt social och pratsam, så gå gärna in i Flower Fresh butiken i Norrtälje och säg hej!

Familjen

Vi har dessutom två helt underbara barn samt två katter. Theodor, 3 år, är en hejare på fotboll och älskar dagis och leka med andra barn. Alexander, 1 år och 6 månader, är en riktig buse och gör gärna allting som storebror gör.